Kids World

Wij zijn erg begaan met kinderen. Daarom hebben wij in onze winkel in Rotterdam een speciale winkel gemaakt met alleen maar kinderbrillen. Met keuze uit zo’n 650 modellen in alle prijsklassen en pasvormen is uw kind verzekerd van een super coole bril! City Bril maakt het mogelijk om vergroting van de ogen te minimaliseren met extra dunne glazen. Deze glazen zijn vrij kostbaar. Een kind doet namelijk gemiddeld 10 maanden met de glazen wegens beschadiging en door de verandering van de sterkte. Hiervoor hebben wij de City Bril Junior Club opgericht voor kinderen tot 18 jaar. For English click here.

Kids Collectie

City Bril Junior heeft de nieuwste collecties van alle bekende kinderbrillen merken. De brillen zijn kwalitatief het meest hoogwaardig, sterk en super flexibel. Daarnaast zijn ze met een prijs vanaf € 99,- scherp geprijsd. Benieuwd welke merken er o.a. in de collectie zitten?

Bekijk ze hier

Kids Club

Voor een gering bedrag per maand is uw zoon of dochter verzekerd van een goed passend montuur met de juiste glazen. Mocht de sterkte veranderen of zijn de glazen beschadigd, dan krijgt u als lid nieuwe glazen (vanaf € 0,-).

Voordelen van de Kids Club

Maak online een afspraak

Eventuele wachttijd op drukke momenten kan worden vermeden door online een afspraak te maken.

Maak online een afspraak