Unifocaal

Tot nu toe werden enkelvoudige glazen aangemeten door middel van een 1-punts meting; de oogmeting. Naar aanleiding van de oogmeting worden de glazen in de bril geslepen, waardoor u weer scherp ziet. Deze methode wordt nu meer dan 100 jaar gebruikt.

Sinds kort is het mogelijk om glazen aan te meten met behulp van een 5-punts meting. Naast de oogmeting worden ook de inclinatie, de afstand van centrum oog tot glas en de doorbuiging gemeten. In combinatie met een revolutionaire frees slijptechniek gaat u met deze glazen, net als bij een HD-tv, een HD-zicht krijgen. Naast het HD-zicht zal door deze techniek de vertekening, die altijd aanwezig is in een glas, sterk reduceren. Hierdoor hoeven uw ogen dit niet meer te compenseren en zult u comfortabeler kijken. Deze glazen hebben vooral een groot voordeel in het donker en achter de computer.

Om de HD-glazen goed aan te meten heeft de fabrikant besloten om in Nederland een aanmeetcentrum te openen. Dit Centrum staat in onze winkel en daar zijn wij trots op. Specialistische apparatuur in combinatie met maximale bijscholing van ons personeel, zorgt voor het optimale HD-zicht.

Omdat wij dit glascentrum samen met de fabrikant (Essilor) hebben neergezet kunnen wij u de HD-glazen tegen een hele scherpe prijs aanbieden. Voor een toeslag van € 30,- ziet u voortaan alles een stuk scherper.

Maak online een afspraak

verzekeraars

Declaratieservice

Citybril

Contact