ROLF

ROLF Spectacles is een klein familiebedrijf dat in het hart van de Tiroolse Alpen zit gevestigd. Het merk produceert hand gemaakte brillen gemaakt van hout, bamboe en woodstone. De brillen wegen zeer weinig waardoor het draagcomfort zeer prettig is. Het idee achter de monturen van ROLF is om met het design door zowel nieuw als innovatieve ideeën een trend te zetten.

In 2009 kwam het eerste prototype tot stand. De monturen werden erg gewaardeerd alleen de gewenste kwaliteit ontbrak nog. ROLF Spectacles kreeg geen steun van de banken en het leek erop dat project zou falen. Door steun van de families van de oprichters waren de oprichters in staat om te kunnen investeren in nieuwe machines en geoptimaliseerde productieprocessen.

De collectie bestaat uit monturen die gemaakt zijn van 100% natuurlijk materiaal waarbij geen schroef of metaal aan te pas komt. ROLF heeft een innovatieve scharnier voor de brillen worden gemaakt van hout. Er zijn maar liefst 82 handmatige productiestappen nodig om een ROLF montuur te creëren. De natuurlijke manier vorm van produceren zorgt ervoor dat u altijd een unieke bril heeft. Geen enkele ROLF is identiek.

ROLF Spectacles is internationaal bekroond voor design, innovatie en technologie. De brillen worden in eigen fabriek in Tirol gemaakt om zo de hoge kwaliteit van de monturen te kunnen waarborgen. Een bril van dit merk wordt met veel liefde ontworpen. Door de passie heeft ROLF de kracht om de doelen te bereiken en iets speciaals te kunnen produceren.


Maak online een afspraak

verzekeraars

Declaratieservice

Citybril

Contact