Informatie over het Coronavirus

U heeft ongetwijfeld de laatste ontwikkelingen meegekregen met betrekking tot het Coronavirus. Wij volgen al weken nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en doen er alles aan om de hygiëne en daarmee de veiligheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen. Wij vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Houdt u alstublieft 1.5 meter afstand van elkaar en van onze medewerkers. Kom zoveel mogelijk alleen en bezoek onze winkel NIET bij de volgende gezondheidsklachten:

  • Verkoudheid/ loopneus/ keelpijn
  • Bij verhoogde temperatuur
  • Wanneer er in uw directe omgeving deze klachten voordoen

Wij voeren oogmetingen uit op gepaste afstand en voorzien u graag van een nieuwe bril en of zonnebril met een passend stijladvies.

City Bril wil ervoor zorgen dat sociale contacten tot een minimum beperkt worden, maar wil u wel van dienst kunnen blijven zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om u individueel op afspraak in de winkel te ontvangen. Dit betekent dat u ‘exclusiviteit’ geniet en minimaal andere klanten tegenkomt tijdens uw winkelbezoek.

U kunt uiteraard ook nog gewoon bij ons binnen komen lopen. Wanneer er echter afspraken staan gepland, kan het zo zijn dat u even moet wachten. We laten namelijk maar een beperkt aantal klanten tegelijkertijd toe om de veiligheid van u en onze medewerkers te waarborgen.

We heten u van harte welkom!

Maak online een afspraak

verzekeraars

Declaratieservice

Citybril

Contact