Nanofocaal

Sinds 2013 zijn de Multifocale glazen voorbijgestreefd door de Nanofocale glazen. Deze glazen worden door middel van een revolutionaire freestechniek op Nanotechnologie geslepen, waardoor de vertekening die altijd aanwezig is in het glas, maximaal gereduceerd wordt t.o.v. het Multifocale glas.

City Bril levert deze revolutionaire glazen in Nederland exclusief. Deze glazen worden op Nanotechnologie gefreesd en zijn dus veel nauwkeuriger te slijpen dan Multifocale glazen. Uw brillenglas bestaat nu uit duizenden kleine brillenglazen. Door deze Nano-slijptechniek is het mogelijk om met behulp van een 5-punts meting een veel zuiverder glas te fabriceren. Naast de oogmeting wordt ook de inclinatie/doorbuiging, het draaipunt van het oog tot het glas gemeten, de leesafstand en het dominante oog bepaald.

Met deze glazen krijgt u, net als bij een HD-tv, een HD-zicht. Naast het HD-zicht zal door deze techniek de vertekening, die altijd aanwezig is in een glas, sterk gereduceerd worden. Uw ogen behoeven de vertekening niet meer te compenseren waardoor u comfortabeler zult kijken. Deze glazen hebben vooral een groot voordeel in het donker en achter de computer.

Om de Nanofocale glazen goed aan te meten heeft de fabrikant besloten in Nederland een aanmeetcentrum te openen. Dit Varilux Centrum staat in onze winkel en daar zijn wij trots op!

Maak online een afspraak

verzekeraars

Declaratieservice

Citybril

Contact