Prada

Prada werd in 1913 opgericht door Mario en Martino Prada in Milaan. In Italië groeide Prada tot een van ’s werelds meest populaire merken in designerbrillen. Luisa Prada, de dochter van Mario Prada, heeft het bedrijf overgenomen en de komende twintig jaar succesvol laten lopen. Tegen die tijd had het bedrijf Prada andere merken gekocht om zo een van de top luxe merken in Europa te worden. Modehuis Prada volgt mode niet, maar creëert het. Prada staat gelijk aan luxe en kwaliteit en streeft naar excellentie.

In 1913 opent Mario Prada zijn eerste winkel in Milaan en vindt sindsdien voor zijn ontwerpen creativiteit in architectuur en kunst. Interesse en nieuwsgierigheid voor de wereld, maatschappij en cultuur zijn goed terug te zien in de designs. De key-elementen uit de kleding en accessoire lijn is eveneens terug te zien in de brillen en zonnebrillen waardoor de collecties één geheel vormen. In 1999 sloegen Prada en De Rigo-groep handen om Prada-brillen te ontwerpen en produceren. Kort na de lancering van de Prada bril en zonnebrillen collectie, was dit een directe hit onder de consumenten. De brillencollectie van Prada heeft grote mijlpalen behaald onder de hoedanigheid van Miuccia Prada.

Prada brillen biedt hoofwaardige brillen en zonnebrillen in unieke en prachtige stijlen. Van beroemdheden naar politici is Prada een fashion eyewear collectie, die gedragen wordt door mensen over heel de wereld. Naast uitstekende optische helderheid, maken deze brillen een gewaagde modetrend. Luxe en elegant in design, de Prada-brillen zijn niet alleen trendy maar ook functioneel.

Prada Linea Rossa is de sportieve brillenlijn van het designermerk Prada. In deze designcollectie is de inspiratie op de wereld van sport goed terug te zien. De luxe sportieve modellen passen goed bij casual en luxueuze kledingstijl en zijn uitermate geschikt voor tijdens het sporten zoals golf, zeilen en skiën.

Bij City Bril hebben wij een uitgebreide Prada collectie voor zowel mannen als vrouwen. Op zoek naar een luxe en elegant montuur dat gemaakt is met topmoderne technologie? Dan bent u bij ons van harte welkom! Ons team bij City Bril helpt u graag verder.

Maak online een afspraak

verzekeraars

Declaratieservice

Citybril

Contact