Oliver Peoples

Oliver Peoples is opgericht door de broers Larry en Dennis Leight. Een erfgoedmerk dat geboren is in het hart van West Hollywood op Sunset Boulevard. In 1987 werd Oliver Peoples opgericht en dit was ook direct de opening van zijn eerst boetiek. De inspiratie die de broers gebruiken voor hun frames komt uit de unieke cultuur van Los Angeles, de elementen van mode, film, kunst en muziek.

De eerste ontwerpen van Oliver Peoples zijn geïnspireerd op een landgoedcollectie vintage Amerikaanse brillen die eind jaren tachtig door de oprichters van het merk is gekocht. Door een nieuwe intellectuele categorie te definiëren, veranderde de richting van de bril wereldwijd. Deze vintage esthetiek die de eerste collecties inspireerde, blijft de kern van Oliver Peoples. De collecties zijn gebaseerd op brilontwerpen uit de 20ste eeuw. De verfijnde esthetiek gecreëerd door het erfgoedmerk was een afwijking van de futuristische stijlen en geometrische vormen in heldere, brutale kleuren die dominant waren aan het eind van de jaren ’80.

De mooie en exclusieve brillen hebben al op de cover van verscheidene modebladen gestaan en de collectie is dan ook absoluut catwalk-waardig. Tegelijkertijd zijn Oliver Peoples brillen zeer draagbaar door de diversiteit die terug komt in de ontwerpen. De ontwerpen worden geschetst in Amerika en de fabriek staat in Japan, wat een zeer fijne afwerking en een hoog kwaliteitsniveau garandeert.

Door een authentieke en consistente stem heeft Oliver Peoples nooit op een logo vertrouwd maar op het bevorderen van relaties met gelijkgestemde consumenten die onze benadering waarderen en respecteren. Dit komt merendeels door de obsessie met service.

Bij City Bril hebben wij een groot assortiment van de Oliver Peoples brillen en zonnebrillen collectie. De gehele collectie van Oliver Peoples is unisex bij City Bril. Het team van City Bril staat voor u klaar om u de benodigde informatie te geven over onze collectie van Oliver Peoples.


Maak online een afspraak

verzekeraars

Declaratieservice

Citybril

Contact