Mykita

Het in Berlijn opgerichte brillenmerk Mykita is bedacht door vier ontwerpers met een holistische bedrijfsfilosofie waarbij alle afdelingen en het atelier onder één dak samenwerken. Het brillen merk is in 2003 opgericht en heeft tot heden al talloze design awards gewonnen. De handgemaakte monturen van Mykita worden met perfectie en liefde gemaakt in het prachtige pand MYKITA HAUS. Het pand waar de productie wordt gedaan was voorheen een kinderdagverblijf. Voor de ontwerpers was dit een inspiratie voor hun naam My (mijn) Kita (kinderdagverblijf).

De brillencollectie is wereldwijd verkrijgbaar, van Berlijn tot aan Los Angeles. Alsook op geselecteerde opticiens en modezaken in meer dan 80 landen. Mykita’s retail-concept verenigt de firma principes met optische expertise gemaakt in Duitsland. De individualistische design collectie van Mykita worden voortdurend verwerkt met innovatieve materialen, die minimalistisch ogen maar zeer ingetogen en stijlvol zijn.

De collectie beschikt over correctie brillen voor mannen, vrouwen en kinderen. De monturen zijn een technische musthave, waar er gewerkt wordt met de scharnierconstructie zonder schroeven en deze met edelstaal gemaakt worden.

Voor de jonge en zeer technische design brillen collectie van Mykita kunt u terecht bij City Bril. Voor het passen van de correctiebrillen staat ons team klaar om u van advies te voorzien.