Lindberg

Paul-Jon Lindberg is de oprichter van dit merk. Hij runde een optiekzaak in het koopcentrum van Aarhus, Denemarken. Toen hij op zijn vijftigste brildragend werd, kwam hij erachter dat er geen enkel montuur uit zijn winkel geheel naar zijn tevredenheid was. Samen met Hans Dissing begon hij aan de ontwikkeling van een bril die hij zelf wel zou dragen. Het design van Lindberg is doordrongen van de Deense designtraditie van discrete, klassieke elegantie en zorgvuldig overwogen eenvoud. De brillen collectie heeft in de loop der jaren een tiental aan prestigieuze designprijzen gewonnen.

De brillen van Lindberg dienen van lichtgewicht te zijn, zodat deze het dagelijks leven niet belemmeren, maar dienen tevens sterk te zijn, zodat deze tegen een stootje kunnen. Vandaar dat de brillen van Lindberg zijn gemaakt van titanium. Alle brillen zijn gemaakt uit één stuk en hebben geen schroeven. Dat resulteert in een bril waaraan hoge eisen van functionaliteit zijn gesteld en dit merk je in de details. De collectie van Lindberg is onderscheidend doordat het de wereld vertelt om op een andere manier te denken. Lindberg heeft een fijne waardering voor uitzonderlijk design en hoogwaardige materialen. Elk frame is een verklaring over esthetiek, technische innovatie en onberispelijke vakmanschap.

De frames zijn uniek. Lindberg dringt erop aan een unieke mix van geen compromis op detail, gepatenteerde technologieën en individuele vakmanschap samen te voegen om een opmerkelijke visuele impact te creëren. De frames beschikken over materialen die zijn geselecteerd voor tijdloze elegantie, uitzonderlijke kracht en onderscheidende visuele impact. Deze exclusieve materialen omvatten titanium, acetaat, goud, platina en diamanten. En een paar modellen van Lindberg zijn ook verkrijgbaar in opvallende natuurlijke hoorn.

Voor deze unieke collectie van Lindberg bent u van harte welkom bij City Bril. Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen is er genoeg keuze.

Maak online een afspraak

verzekeraars

Declaratieservice

Citybril

Contact