Etnia Barcelona

Bij een wereldstad als Barcelona wordt er direct gedacht aan een levendige stad met heel veel verschillende kleuren en mensen. Etnia is geboren in 2001 door David Pellicer. De bedenker van Etnia Barcelona had een doel voor ogen, namelijk het creatiefste en kleurrijkste merk in de optiekwereld worden. De brillen van Etnia Barcelona worden net zo levendig, creatief, kleurrijk en divers ontworpen als de stad zelf.

Etnia Barcelona staat voor kwaliteit, kunst en cultuur. De brillen zijn geïnspireerd op de laatste modetrends door een gepassioneerd en creatief team van designers. Aan iedere bril worden specifieke details toegevoegd waardoor elke bril een eigen identiteit krijgt. Het merk is gespecialiseerd in gedurfde kleuren en retro, vintage design brillen. Voor mannen en vrouwen die een beetje anders zoeken is dit het perfecte merk.

De bril die gedragen wordt, moet duidelijk uitstralen in welke stemming u die dag bent. De uitgebreide en diverse collectie heeft voor iedere stemming of gelegenheid een andere bril. Bij een vrolijke en zonnige dag is een gele bril perfect, maar voor een sombere en regenachtige dag past een grove zwarte het best. Er is niets belangrijker dan het tonen van uw eigen persoonlijkheid. Het team voert continue aanpassingen door waardoor het merk interessant blijft.

Het team van Etnia werkt momenteel met meer dan 500 kleurenstalen om uniek te blijven. Kleurenstudies worden tweemaal per jaar uitgevoerd om zo nieuwe tinten te ontdekken voor de nieuwe collecties. Etnia is tevens bijzonder door de manier van produceren. De brillen zijn van milieuvriendelijk en duurzaam materiaal. Ze maken gebruik van 100% eco-vriendelijk acetaat, gemaakt van natuurlijke organische elementen zoals katoen, wat ecologisch verantwoord, recyclebaar en biologisch afbreekbaar is. Een combinatie van klassieke acetaten, het tijdloze schildpad montuur en het gebruik van moderne kleurencombinaties geven Etnia Barcelona een uniek karakter.

Maak online een afspraak

verzekeraars

Declaratieservice

Citybril

Contact