Dior

Christian Dior is geboren op 21 januari 1905 in Normandië en is een van de eerste die zonnebrillen ontwierp. Dior is bekend geworden om zijn draagbare haute couture die hij daarna ook heeft uitgebreid naar een brillen collectie. De zonnebrillen van Dior zijn exclusieve creaties die zorgen voor moderne luxe en optimale bescherming voor de ogen. Sinds 2011 is Dior in handen van de Belgische ontwerper Raf Simons. Met zijn creatieve kennis van kleuren en details, heeft hij het merk een andere dimensie ingeblazen. Dior is een god binnen de eye fashion en is daarmee net zo innovatief in het ontwerpen van zonnebrillen. De monturen van Dior zijn geïnspireerd op de illustere luxe kenmerken van de hedendaagse fashion.

Met iconische elementen uit de geschiedenis van de mode, zijn de monturen van Dior gemaakt uit zuivere lijnen die jong en stijlvol ogen. Met gevoel voor details zijn de brillen van Dior herkenbare mode accessoires geworden. De grote vormen en geometrische lijnen die in de brillencollectie verwerkt zijn, worden geaccentueerd door de decoratie die elk seizoen bewondering met zich mee brengt. De monturen geven jouw persoonlijkheid de benodigde charme en elegantie.

Deze musthave brillen collectie van Dior kun je komen bewonderen bij City Bril. Een statement bril die iedereen in zijn persoonlijke collectie wil hebben. De collectie is erg divers en draagbaar voor zowel vrouwen als mannen. Met een zonnebril van Dior heb je een eyecatcher te pakken.

Maak online een afspraak

verzekeraars

Declaratieservice

Citybril

Contact