Chloé

Het merk werd opgericht in 1952 door Gaby Aghion, een dame uit Parijs die geboren werd in Egypte. De brillen van Chloé

stralen een warme, elegante en vrouwelijke Parijse charme uit. Het merk was een echte pionier op het gebied van brillen in de jaren 50. De ontwerpen van de brillen zijn veelal klassiek die in een modern jasje worden gestoken. Door de hoogwaardige materialen kunt u niet meer om dit merk heen.

Chloé ontwerpt prachtige en elegante brillen. Het is de combinatie van lijnen en vormen die de brillen interessant maakt. Gebaseerd op de laatste trends slaat Chloé elk seizoen weer een nieuwe geslaagde weg in. Vandaag de dag hebben Hollywood sterren als Kirsten Dunst, Nathalie Portman en LouLou Doillon een liefde voor het elegante Franse merk.

De brillen van het merk zijn uniek maar toch goed herkenbaar en duidelijk gebrandmerkt. In elke Chloé montuur is het logo met goud handgeschreven. De brillen zijn echte trendsetters en perfect gemaakt om functioneel en comfortabel te zijn. Chloé is één van de bekendste en meest gerespecteerde bedrijven in de brillen industrie. Verwen u zelf met één van de meest stijlvolle merken van het moment. De nieuwste collectie is verkrijgbaar bij City Bril.

Bent u benieuwd naar de gehele collectie van Chloé? Kom dan langs in de winkel. Bij City Bril is de collectie voor vrouwen verkrijgbaar en bij City Bril Junior de collectie voor kinderen. Als u een mooie Chloé bril heeft uitgezocht, informeren wij u graag over de verschillende type glazen. Door het juiste type glazen te dragen, kunt u op elk moment van de dag, het beste uit uw zicht halen.

Maak online een afspraak

verzekeraars

Declaratieservice

Citybril

Contact