Chanel

Gabrielle ‘Coco’ Chanel richtte in 1913 een hoeden- en accessoire winkel op en twee jaar later opende zij haar eerste modehuis in Biarritz. In de twintiger jaren staat Coco Chanel bekend als Koningin van de Mode. Ze zorgde ervoor dat de oncomfortabele mode waarbij veel vrouwen korsetten droegen, plaats maakte voor een meer comfortabele look; de garçonne-look. Chanel overleed op 87-jarige leeftijd in een suite van het Hotel Ritz te Parijs. Inmiddels staat ontwerper Karl Lagerfeld al ruim 20 jaar aan het hoofd van het Franse Modehuis Chanel.

Naast schoenen, tassen en juwelen voert het Modehuis sinds 1965 ook eyewear in de collectie. De comfortabele, luxe en functionele stijl is hier duidelijk in terug te zien. Chanel introduceerde in 1999 haar eerste zonnebrillencollectie. In de zonnebrillencollectie worden eveneens de schitterende materialen gecombineerd met een perfecte afwerking, voorzien van authentieke herkenbare Chanel details. Deze elementen zorgen voor een bril die chique is en kwalitatief zeer hoogstaand.

Chanel is een jarenlange mode icoon en dit zal niet binnen de kortste keren verdwijnen. De brillencollectie van Chanel heeft dezelfde kenmerken als de kledinglijn. Puurheid, luxe, elegantie en vrouwelijkheid kunt u helemaal terug vinden in de brillencollectie van Chanel, zowel correctie- als zonnebrillen bij City Bril. Naast deze kenmerken, geven de Chanel monturen jouw outfit een elegant en tijdloos uitstraling. De perfecte accessoire dat voor elke gelegenheid te gebruiken is en waarmee je de eyecatcher van de dag bent.

Tijd voor een nieuwe trendy zonnebril of montuur? City Bril heeft een groot assortiment aan Chanel brillen. Wilt u een basic model of toch een montuur dat de aandacht trekt? Ons team bij City Bril helpt u graag verder. Discover your inner Coco bij City Bril!

Maak online een afspraak

verzekeraars

Declaratieservice

Citybril

Contact