Anne & Valentin

Het avontuur van Anne & Valentin is begonnen in september 1980 in Toulouse. Niet enkel de liefde voor bracht het echtpaar bij elkaar, maar ook hun voorliefde voor authentieke monturen. Anne & Valentin; een enthousiast koppel dat een optiekzaak opende met een unieke selectie van originele en unieke frames aan brillen. Met behulp van de optische kant van Valentin en de creatieve geest van Anne, bracht het koppel in 1984 een eerste collectie uit.

De collectie van Anne & van Valentin is gebaseerd op de manier waarop klanten bewegen, leven en denken. Hiermee creëren Anne & Valentin voor hun klanten de perfecte frames, om zo gestalte te geven aan een unieke persoonlijkheid. Het duo levert authentieke, maar zeer innovatieve modellen, die kwaliteit en klasse uitstralen.

Door te spelen met verschillende vormen en materialen, produceren Anne & Valentin originele brillen en zonnebrillen. Van verfijnde acetaat modellen tot rauw metaal en titanium modellen, heeft Anne & Valentin ook brillen met een elegante look waar kleuren de magie brengen. De abstracte maar strakke vormen van de modellen geven een moderne en frisse blik op de wereld. De collectie van Anne & Valentin is een eyecatcher bij City Bril. Een zeer uitgebreide stijl die niet aan u voorbij kan gaan!

Maak online een afspraak

verzekeraars

Declaratieservice

Citybril

Contact